+ Koiran nouto halutusta osoitteesta lisämaksusta.

+ Koiran hoitoon jättäminen/hoidosta noutaminen normaalin ajan ulkopuolella lisämaksusta. Palvelemme normaalisti klo 8-21 välisenä aikana.

+ Koiralle voi tuoda mukana omat ruoat, tai ostaa ruoat suoraan hoitolasta.

+ Lääkitsemme koiraa tarvittaessa.

 

Huomioitavaa hoitoon tuodessa

Voit ottaa koiralle mukaan omat ruoat, herkut ja purtavat koko hoitoajanjaksolle. Raakaruoan ja/tai kuivaruoan sekä pikkupurtavaa voit halutessasi ostaa myös suoraan hoitolasta, jolloin ruokapakkauksia ei tarvitse kantaa mukana. Hoitolalla on kupit ruokintaa ja vettä varten, ja ne vaihdetaan ja pestään jokaisen ruokinnan yhteydessä. Koiralla tulisi olla koirankestävä talutin ja panta/valjaat lenkityksiä varten. Hoitolalla on asiakashuoneisiin omat matot ja pehmusteet, mutta voit toki tuoda koiralle oman pedin ja/tai tuttuja leluja.

Täysihoitoon sisältyy aamu-, päivä- ja iltalenkitys, joiden yhteydessä on mahdollista päästä leikkimään aidatulle pihalle joko kaverikoiran kanssa, tai yksin esimerkiksi pallonnoutoleikkejä. Päivähoitoon sisältyy yksi tai kaksi lenkitystä ja leikkiä pihalla vuorokauden ajasta riippuen. Koiralle voi ottaa lempileikityslelun mukaan.

Rokotukset penikkatautia, tarttuvaa maksatulehdusta, parvoa ja rabiesta vastaan tulee olla voimassa. Koiran tulee myös olla vapaa loisista.

Turkinhoitopalveluihimme kuuluvat koirien pesu, kuivaus, turkin siistiminen, kynsien leikkaus, ym. pienet hoitotoimenpiteet. Varsinaista rodunomaista trimmausta emme tee.

Huomioitavaa ennen turkinhoitoon tuloa

Pesemme turkinhoitoon tulevan koiran aina ennen siistimistöitä, mutta halutessaan koiran voi itse pestä ennen hoitolaan tuomista. Ennen turkinhoitoa koira on hyvä käyttää tarpeillaan, sillä toimenpiteeseen voi kulua tunti tai useampi.

Oletko kiireinen, mutta koira tarvitsisi toimintaa? Onko koira pitkän päivän yksin kotona? Ratkaisuna ongelmaan voi olla koiran aktivoiminen Joenmutkan koirahoitolan toimesta. Viemme koiran pitkälle lenkille toiveiden mukaan joko kaupungin puistoissa ja metsäpoluilla, tai metsälenkille metsiin ja pelloille. Uiminen on hyvää liikuntaa vanhallekin koiralle. Voimme viedä koiran uimaan kesällä joko luonnonvesiin tai uimalaan, talvella uimalaan. Jos koira pitää palloleikeistä, voimme leikittää sitä esimerkiksi omalla pihalla. Aktiivisen liikunnan jälkeen koira on väsynyt ja onnellinen.

Huomioitavaa aktivoinnissa

Koira joko noudetaan kotoa ja palautetaan sopimuksen mukaan. Vaihtoehtoisesti koiran voi tuoda hoitolalle. Käytettävissä tulee olla koirankestävä hihna ja panta. Jos kotona on kaksi koiraa tai naapurustossa toistensa kanssa viihtyvät koirakaverukset, voidaan kaksi ottaa yhden hinnalla.