+ Koiran nouto halutusta osoitteesta lisämaksusta.

+ Koiran hoitoon jättäminen/hoidosta noutaminen normaalin ajan ulkopuolella lisämaksusta. Palvelemme normaalisti klo 8-21 välisenä aikana.

+ Koiran tai kissan (tai muun pieneläimen) kotihoitokäynnit

+ Koiralle voi tuoda mukana omat ruoat, tai ostaa ruoat suoraan hoitolasta.

+ Lääkitsemme koiraa tarvittaessa.

 

Huomioitavaa hoitoon tuodessa

Voit ottaa koiralle mukaan omat ruoat, herkut ja purtavat koko hoitoajanjaksolle. Raakaruoan ja/tai kuivaruoan sekä pikkupurtavaa voit halutessasi ostaa myös suoraan hoitolasta, jolloin ruokapakkauksia ei tarvitse kantaa mukana. Hoitolalla on kupit ruokintaa ja vettä varten, ja ne vaihdetaan ja pestään jokaisen ruokinnan yhteydessä. Koiralla tulisi olla koirankestävä talutin ja panta/valjaat lenkityksiä varten. Hoitolalla on asiakashuoneisiin omat matot ja pehmusteet, mutta voit toki tuoda koiralle oman pedin ja/tai tuttuja leluja.

Täysihoitoon sisältyy aamu-, päivä- ja iltalenkitys, joiden yhteydessä on mahdollista päästä leikkimään aidatulle pihalle joko kaverikoiran kanssa, tai yksin esimerkiksi pallonnoutoleikkejä. Yksi lenkityksistä on pitkä, rauhoittava hihnalenkki.

Päivähoitoon sisältyy yksi tai kaksi lenkitystä ja leikkiä pihalla vuorokauden ajasta riippuen. Koiralle voi ottaa lempileikityslelun mukaan.

Rokotukset penikkatautia, tarttuvaa maksatulehdusta, parvoa ja rabiesta vastaan tulee olla voimassa. Koiran tulee myös olla vapaa loisista.